Om BAM ONLINE

Maximera Er Subventionering med AFA Försäkring

Som stolta godkända utbildare åt AFA Försäkring öppnar vi dörrarna för dig att ansöka om subventionering och erhålla upp till 70% i subvention av kostnaden för BAM ONLINE. För att dra nytta av detta förmånliga erbjudande krävs enkelt att din organisation har kollektivavtal för de anställda. Utforska all relevant information om BAM ONLINE, den ledande arbetsmiljöutbildningen godkänd av AFA Försäkring, här hos oss.

Upptäck Innehållet i BAM ONLINE

Den ultimata arbetsmiljöupplevelsen. BAM ONLINE, vår webbutbildning, presenterar den tidlösa arbetsmiljöutbildningen BAM – Bättre Arbetsmiljö som en flexibel distansutbildning med självstudier och inspirerande videoföreläsningar. Ta kontroll över din inlärning, och absorbera kunskapen i ditt eget tempo, oavsett var i världen du befinner dig.

Varför Välja E-learning?

En revolution för din inlärning. E-learning, eller distansutbildning, tar inlärningen till nästa nivå genom online-verktyg som inkluderar videor, ljudfiler, text och engagerande interaktiva övningar. Varför välja e-learning? Det är det optimala valet för den med ett hektiskt schema, som strävar efter frihet, eller som befinner sig på platser där traditionell utbildning är utom räckhåll. Gör det smarta valet för din inlärning – välj BAM ONLINE och förändra din arbetsmiljöupplevelse!

OM BAM ONLINE eBAMONLINE

Skapa En Säkrare Arbetsplats Med Kunskap

BAM ONLINE strävar efter att ge deltagarna grundläggande arbetsmiljökunskaper och en djup förståelse för arbetsmiljösamverkan. Vår fokus ligger på att främja samverkan inom arbetsmiljöfrågor, genomföra riskundersökningar, implementera förebyggande åtgärder och övervaka arbetsmiljön. Vi täcker även lagar, regelverk, avtal, föreskrifter, SAM (Systematiskt Arbetsmiljöarbete) och OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö). Arbetsmiljökunskaper är viktiga för alla, men för chefer, arbetsledare och skyddsombud ställs det högre krav enligt lagstiftning och kollektivavtal.

Praktisk Information om BAM ONLINE

Optimalt anpassad för alla roller

Målgrupp: Chefer, arbetsledare, skyddsombud, samt andra arbetstagare som KMA- eller HR-personal, som behöver kunskap om hantering av arbetsmiljöfrågor och ledningssystem. Utbildningen är även lämplig som repetitionsutbildning för alla ovan nämnda.

Förkunskapskrav: Inga förkunskaper krävs – detta är en grundutbildning.

Utbildningens Längd: Cirka 8 timmar, men tidsåtgången kan variera beroende på förkunskaper och datorvana.

Kursintyg: Ett kursintyg för BAM ONLINE – Webbutbildning kan enkelt skrivas ut direkt efter att utbildningen har genomförts i vårt LMS (Learning Management System).

Pris: 3 990 SEK per person. Vid flera deltagare, kontakta oss för att skräddarsy prisbilden.

BOKA NU: Säkra din plats på BAM ONLINE genom att fylla i formuläret nedan. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss – vi finns här för att hjälpa dig. Investera i kunskap och skapa en säkrare arbetsplats redan idag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Varför Arbetsmiljöarbete Är Avgörande För Samhället

Ett säkert och hälsosamt arbetsliv är kärnan i ett blomstrande samhälle. Arbetsmiljöarbete inte bara skyddar individer från skador och sjukdomar, utan det stärker också produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen. Genom att investera i arbetsmiljön investerar vi i en hållbar och framgångsrik samhällsutveckling.